Climate of innovation
Ivanská cesta 30/A
Bratislava
Okná pre pasívne domy
Galvaniho 15 B
Bratislava
Tehelná 1203/6
Zlaté Moravce
BIM knižnice a objekty
Stará Vajnorská 139
Bratislava
Dokonalá izolácia
Stará Vajnorská 139
Bratislava
Prielohy 1012/1C
Žilina
Štúrova 136B
Nitra
Do sveta profesionálneho varenia nás uviedol šéfkuchár Matteo De Carli za taliansku kuchyňu, Jean-Paul Manzac za francúzsku a Radek Pálka za českú.
Rozhovor o gastronómii sa niesol v duchu hodnotenia českej kuchyne, ktorá je už dnes opvlyvnená mnohými krajinami v rámci Európy. Matteo De Carli poukazoval na to, že česká kuchyňa má veľký potenciál, začína sa však len postupne rozširovať a určite ešte príde jej správny čas. Jean-Paul Manzac hovoril o trendoch v kuchyni v rámci rozmanitosti stravy, a aké dôležité je aj pre kuchárov dbať a myslieť na vplyvy v stravovaní, medzi ktoré patrí napríklad aj vegánstvo alebo gluten free.
Veľmi dobre si uvedomujeme, že jedlo je neodmysliteľnou súčasťou nášho každodenného života. V kuchyni trávíme mnoho času a je pre nás miestom, kde sa stretávame s blízkými, s rodinou, s priateľmi a možeme diskutovať aj popri varení. Preto je doležité, aby s úžitkom prišiel aj komfort a to je hlavnou myšlienkou našich kuchýň bulthaup. Chceme poskytnúť zákazníkom kuchynské zariadenie, ktoré bude vyhovovať ich konkrétnym predstavám, ich komfortu a prinesie im neočakávaný pôžitok z varenia.
V dnešnej dobe si prinášame zo zahraničia skúsenosti s jedlami z rôznych národných kuchýň, ktoré si túžime pripraviť aj doma a obohatiť si gurmánske znalosti. Tým sa kladú vysoké nároky na prípravu takýchto mnohokrát netradičných špecialít, a preto si vyžadujú kvalitné spotrebiče, ktoré uľahčujú celý proces a spríjemňujú varenie. Gaggenau spotrebiče sú vytvorené s precíznym a dlhodobým skúmaním, ako vytvoriť čo najpriaznivejšie podmienky na plnohodnotné varenie, aby nebolo záťažou, ale aby prinášalo radosť a funkčnosť. Svojím výkonom, prevedením a vysokými kvalitami prevyšujú štandardné varenie a dodávajú mu nový rozmer.
Tím ELITE BATH+KITCHEN